dijous, 13 de novembre del 2014

Vés al teatre per 1,50€!

Set teatres de Barcelona han ajuntat forces amb la SGAE per oferir, des de dijous 20 de novembre fins a finals de desembre (amb l'excepció del dia de nadal) entrades per només 1,50 euros.

A cada funció de dijous es posaran a la venda 100 entrades amb aquest preu reduït (50, en el cas de les sales amb aforament inferior a 100 butaques) que simbolitza aproximadament el 10% del cost real que tenen les entrades i que correspon als drets d'autor. En total es vendran 1050 entrades a aquest preu de ganga. Per adquirir-les, cal consultar amb els teatres que formen part de la promoció, ja que cada sala té el seu propi sistema de reserva i venda d'entrades. Un cop els teatres exhaureixin les entrades a preu reduït, vendran la resta al preu normal.


Les obres que es podran veure seran 'L’Esbudellador de Whitechapel', de Marga Parrilla i Oriol Estefanell al Teatre del Raval, el 'Tríptic', de Cesc Gelabert i 'Querencia', de Paco Zarzoso a La Seca'Black Box', de Marc Angelet al Jove Teatre Regina'Arbres', de Marc Artigau a la Sala Beckett'El adiós de Sabrina', de Cristina i José Poch a la Sala Porta4'El Esperanza', de Quique Culebras a la Sala Fènix i 'Paradís', de Marilia Samper, Martí Torras, Carla Mora, Marta Mora i Irene Ruiz a la Sala Muntaner.





dilluns, 13 d’octubre del 2014

Torna la Festa del cine! Ves al cinema per 2,90€

Els propers 27, 28 i 29 d'octubre tindrà lloc una nova edició de la Festa del Cinema que us permetrà anar al cinema totes les vegades que vulgueu durant aquells tres dies per 2,90€/sessió.

En aquesta edició, la compra d'entrades es pot fer online i així podreu estalviar-vos les cues.

Per poder disfrutar d'aquest avantatge tan sols us heu d'inscriure a la web de la Festa del Cinema i us enviaran la vostra acreditació per mail (reviseu la vostra safata de correu no desitjat perque segurament anirà a parar allà).








dilluns, 29 de setembre del 2014

Sol·licita el teu espai de venda i exposició pel Mercat d'Art Jove de Sant Boi de Llobregat


Durant els dies 6,7 i 8 de desembre de 2014, en el marc de la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, tindrà lloc la 9a. edició del MERCAT D'ART JOVE, organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

El Mercat d'Art Jove pretén ser un espai de promoció per als i les joves artistes, un espai de creació i experimentació per a tota la població juvenil i una mostra de l’aportació cultural dels i les joves.

A banda de les activitats artístiques destinades a totes les persones joves, algunes de caràcter puntual (tallers, mostres) i d’altres permanents, com l’espai d’experimentació i d'exposició que s'organitzaran,  cal destacar com a activitat principal del Mercat  l’espai de venda i exposició per a joves artistes.   

Poden participar en aquesta iniciativa els/les joves entre  16 i 35 anys, les persones interessades han de presentar:

- Fotocòpia   DNI/NIE, 
- Currículum vitae 
- Mostra de les creacions que realitzen

Presencialment o per correu postal al Servei d'Informació Juvenil El Punt o mitjançant al correu electrònic programadejoventut@santboi.cat.

El termini de presentació de sol·licituds  finalitza el 31 d'octubre.

Per trobar tota la informació sobre la convocatòria, Bases de participació així com el Full de sol·licitud,  es pot consultar  el blog de la Factoria Jove de Can Massallera: www.joventutsantboi.cat o el web municipal www.santboi.cat .

Per qualsevol dubte podeu  posar-vos en contacte amb l'organització al mail: programadejoventut@santboi.cat



dimarts, 11 de març del 2014

Inici del període de preinscripcions a "L'Estiu és teu! 2014"

L'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família obrirà, el proper 17 de març a les 12 hores del migdia, el període de preinscripcions al programa "L'Estiu és teu!" a través del portal web xanascat.cat/estiuesteu.

El programa, que enguany arriba a la seva vintena edició, ofereix estades per a infants i joves de 5 a 16 anys als albergs de la Xanascat. Les modalitats que es poden escollir per aquestes estades són: idiomes, multiesportives, combinat d'anglès i multiesportives, música, esportives, enginy, circ, teatre, veu, cinema, natura i combinat d'anglès i astronomia.

El període de preinscripcions comença el proper 17 de març a les 12 hores, i finalitza el 7 d'abril a la mateixa hora.

El procés de preinscripció, enguany, presenta una novetat destacable: un cop adjudicades les places mitjançant el sorteig públic, els usuaris que hagin quedat en llista d'espera podran autoadjudicar-se les places disponibles directament des del portal de preinscripcions.

Altres novetats importants del programa són els nous torns de 8 dies/7 nits, noves especialitats en la tipologia "Música", nous albergs, etc. Totes les novetats del programa les trobareu en aquest enllaç: NOVETATS.

Tota la informació de les estades, preus, albergs i procés de preinscripció la trobareu al web xanascat.cat/estiuesteu.  


dimarts, 4 de març del 2014

Comencen les activitats als parcs, platges i rius metropolitans

Ha començat un nou cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans. Amb aquesta iniciativa, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona conviden la ciutadania a descobrir la natura que ens envolta através d'activitats, tallers i visites guiades.

La primera activitat d'aquesta edició es va fer el passat dissabte, 1 de març, al parc de Torreblanca de Sant Just Desvern. Es tractava d'un itinerari educatiu, adreçat a famílies, de descoberta de la vegetació singular d'aquest espai per tal de conèixer els seus orígens, la seva evolució, secrets i curiositats per mitjà d'una visita guiada pensada per als petits de la família.

Entre els mesos de març i juny, sempre en cap de setmana, hi haurà una proposta en un indret diferent de l'entorn natural metropolità: parcs, estanys, jardins, platges i rius. Amb aquestes activitats, les persones assistents podran descobrir des de com ajuden els parcs a la millora de la biodiversitat urbana -coneixent la vegetació singular, els vivers, observant els animals i participant directament en la millora ambiental a partir d'accions de voluntariat- fins a descobrir com s'estan recuperant diferents zones del riu Llobregat, les dunes litorals, l'estany de la Murtra al Delta i l'antic abocador de residus de la Vall d'en Joan al Parc Natural del Garraf.

La inscripció és imprescindible per participar a qualsevol de les activitats al telèfon 93 256 22 20 l a activmuseuciencies@bcn.cat (10 dies abans). Més informació al web de l'AMB i al del Museu de Ciències Naturals


També, durant tots els diumenges al matí del mes de març, hi haurà una ludoteca ambiental al parc de Torreblanca (a la plaça de la Torre), amb jocs i tallers diversos i servei de préstec de material per jugar gaudint del parc.


divendres, 21 de febrer del 2014

Carnet CCCB gratuït per als joves nascuts el 1994

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, amb motiu del seu 20è aniversari, farà un regal del Carnet Jove d’Amic CCCB 1994 a tothom que enguany també faci 20 anys.

El carnet dóna accés gratuït durant tot un any a:
  • Les exposicions.
  • Xcèntric. El cinema del CCCB.
  • Les conferències i els festivals de producció pròpia.

Si vols més informació :
Taquilles i/o recepció del CCCB

Telèfon: 933 064 100
a la web http://www.cccb.org/ca/amics_del_cccb

dimecres, 5 de febrer del 2014

Gaudeix durant tot l'any dels cupons amb descomptes per a famílies a recursos turístics del Baix Llobregat


Si vols gaudir en família d'aquests descomptes tan sols t'has d'inscriure i t'obsequiaran amb un cupó amb promocions per visitar els principals recursos turístics del Baix Llobregat.

Per aquest 2014, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita de nou aquest cupó amb nous descomptes i promocions i un nou recurs per descobrir, el Museu de Montserrat.

Completen la promoció la Colònia Güell-Cripta de Gaudí, el Canal Olímpic de Catalunya, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Museu de Sant Boi, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, les Coves del Salnitre de Collbató, Catalunya en Miniatura, els Museus d'Esplugues, el Museu Agbar de les Aigües i l'Itinerari modernista Jujol de Sant Joan Despí

Gaudeix d'activitats en família molt a prop de casa teva.


Per a descarregar o sol·licitar un cupó i te'l fem arribar a casa, tan sols has d'emplenar aquest formulari

Per a més informació:
Consorci de Turisme del Baix Llobregat
Tel. 93 685 24 00 ext. 552
turisme@elbaixllobregat.cat



              

Nova proposta "Vacances en família 2014"

El Departament de Benestar Social i Família va obrir el passat 3 de febrer, el període de preinscripcions al programa “Vacances en família".

El programa ofereix a les famílies amb fills menors de 18 anys, residents a Catalunya, la possibilitat de gaudir d'unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). El programa té l'objectiu de posar en valor el temps que comparteixen els membres de la família i, a la vegada, potenciar i facilitar el coneixement de Catalunya.

Procés d'inscripció:
Les famílies interessades es poden preinscriure  fins al 24 de febrer a les 12h, als webs xanascat.cat/vacancesenfamilia i gencat.cat/benestarsocialifamila/familia.

Tota la informació de les estades la trobareu en el llibret en format digital que us podeu descarregar aquí.

En aquest enllaç podreu informar-vos de tots els torns i albergs que s'ofereixen durant la primera convocatòria. Torns compresos entre els mesos de març i agost 2014. Calendari d'albergs i torns 1a convocatòria