dimarts, 4 de març del 2014

Comencen les activitats als parcs, platges i rius metropolitans

Ha començat un nou cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans. Amb aquesta iniciativa, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona conviden la ciutadania a descobrir la natura que ens envolta através d'activitats, tallers i visites guiades.

La primera activitat d'aquesta edició es va fer el passat dissabte, 1 de març, al parc de Torreblanca de Sant Just Desvern. Es tractava d'un itinerari educatiu, adreçat a famílies, de descoberta de la vegetació singular d'aquest espai per tal de conèixer els seus orígens, la seva evolució, secrets i curiositats per mitjà d'una visita guiada pensada per als petits de la família.

Entre els mesos de març i juny, sempre en cap de setmana, hi haurà una proposta en un indret diferent de l'entorn natural metropolità: parcs, estanys, jardins, platges i rius. Amb aquestes activitats, les persones assistents podran descobrir des de com ajuden els parcs a la millora de la biodiversitat urbana -coneixent la vegetació singular, els vivers, observant els animals i participant directament en la millora ambiental a partir d'accions de voluntariat- fins a descobrir com s'estan recuperant diferents zones del riu Llobregat, les dunes litorals, l'estany de la Murtra al Delta i l'antic abocador de residus de la Vall d'en Joan al Parc Natural del Garraf.

La inscripció és imprescindible per participar a qualsevol de les activitats al telèfon 93 256 22 20 l a activmuseuciencies@bcn.cat (10 dies abans). Més informació al web de l'AMB i al del Museu de Ciències Naturals


També, durant tots els diumenges al matí del mes de març, hi haurà una ludoteca ambiental al parc de Torreblanca (a la plaça de la Torre), amb jocs i tallers diversos i servei de préstec de material per jugar gaudint del parc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada