dijous, 13 de novembre del 2014

Vés al teatre per 1,50€!

Set teatres de Barcelona han ajuntat forces amb la SGAE per oferir, des de dijous 20 de novembre fins a finals de desembre (amb l'excepció del dia de nadal) entrades per només 1,50 euros.

A cada funció de dijous es posaran a la venda 100 entrades amb aquest preu reduït (50, en el cas de les sales amb aforament inferior a 100 butaques) que simbolitza aproximadament el 10% del cost real que tenen les entrades i que correspon als drets d'autor. En total es vendran 1050 entrades a aquest preu de ganga. Per adquirir-les, cal consultar amb els teatres que formen part de la promoció, ja que cada sala té el seu propi sistema de reserva i venda d'entrades. Un cop els teatres exhaureixin les entrades a preu reduït, vendran la resta al preu normal.


Les obres que es podran veure seran 'L’Esbudellador de Whitechapel', de Marga Parrilla i Oriol Estefanell al Teatre del Raval, el 'Tríptic', de Cesc Gelabert i 'Querencia', de Paco Zarzoso a La Seca'Black Box', de Marc Angelet al Jove Teatre Regina'Arbres', de Marc Artigau a la Sala Beckett'El adiós de Sabrina', de Cristina i José Poch a la Sala Porta4'El Esperanza', de Quique Culebras a la Sala Fènix i 'Paradís', de Marilia Samper, Martí Torras, Carla Mora, Marta Mora i Irene Ruiz a la Sala Muntaner.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada