dilluns, 29 de setembre de 2014

Sol·licita el teu espai de venda i exposició pel Mercat d'Art Jove de Sant Boi de Llobregat


Durant els dies 6,7 i 8 de desembre de 2014, en el marc de la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, tindrà lloc la 9a. edició del MERCAT D'ART JOVE, organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

El Mercat d'Art Jove pretén ser un espai de promoció per als i les joves artistes, un espai de creació i experimentació per a tota la població juvenil i una mostra de l’aportació cultural dels i les joves.

A banda de les activitats artístiques destinades a totes les persones joves, algunes de caràcter puntual (tallers, mostres) i d’altres permanents, com l’espai d’experimentació i d'exposició que s'organitzaran,  cal destacar com a activitat principal del Mercat  l’espai de venda i exposició per a joves artistes.   

Poden participar en aquesta iniciativa els/les joves entre  16 i 35 anys, les persones interessades han de presentar:

- Fotocòpia   DNI/NIE, 
- Currículum vitae 
- Mostra de les creacions que realitzen

Presencialment o per correu postal al Servei d'Informació Juvenil El Punt o mitjançant al correu electrònic programadejoventut@santboi.cat.

El termini de presentació de sol·licituds  finalitza el 31 d'octubre.

Per trobar tota la informació sobre la convocatòria, Bases de participació així com el Full de sol·licitud,  es pot consultar  el blog de la Factoria Jove de Can Massallera: www.joventutsantboi.cat o el web municipal www.santboi.cat .

Per qualsevol dubte podeu  posar-vos en contacte amb l'organització al mail: programadejoventut@santboi.catCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada