dimarts, 24 de setembre del 2013

S'obre el termini de sol·licituds per participar a Sant Just al carrer

Enguany les Festes de Tardor se celebren des del 16 al 27 d'octubre.  Sant Just Al Carrer és una de les jornades més destacades de les festes i tindrà lloc el diumenge 27 d'octubre.

Aquest dia s'organitzen diverses activitats lúdiques, culturals i esportives a l'entorn de la Pl.Verdaguer i Can Ginestar, i com cada any, també hi ha previst el mercat de parades d'artesania, d'entitats, d'infants i joves (de 6 a 18 anys) i d'altres col·lectius.  Aquest mercat que fa gairebé 40 anys que se celebra, congrega a molts veïns i veïnes que participen activament comprant i venent joguines, llibres i altres objectes.  La diada va comptar l'any passat amb més de 260 paradetes consolidant Sant Just al Carrer com una de les activitats més participatives de l'any.

El termini de sol·licituds comença el 23 de setembre i acaba el 16 d'octubre.  Podreu trobar tota la informació, la normativa i el full de sol·licitud a la web www.santjust.cat


La llista definitiva de parades admeses es penjarà als plafons del vestíbul de l'Ajuntament i també a la web, a partir del 24 d'octubre.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada