dijous, 5 de setembre del 2013

“Per la Mercè, mou-te gratis en transport públic amb la T-Festa”

Banc Sabadell i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han posat en marxa conjuntament una campanya per incentivar la utilització del transport públic durant les pròximes Festes de la Mercè.

La campanya, sota el lema “Per la Mercè, mou-te amb la T-Festa”, estarà activa fins al 16 de setembre pròxim i se centra en la distribució gratuïta d’abonaments per a dos dies, amb el propòsit que la ciutadania pugui treure el màxim partit de la programació lúdica de la festa major barcelonina. Les oficines que té Banc Sabadell a Barcelona ciutat es convertiran en les pròximes tres setmanes en punts exclusius de distribució d’aquests títols de transport especials de TMB.

Els bitllets, a www.t-festa.cat

Per beneficiar-se d’aquesta iniciativa, s’ha creat una pàgina web específica, www.t-festa.cat, a través de la qual la persona interessada a obtenir l’abonament o T-Festa només haurà d’omplir un senzill formulari de petició. Un cop l’hagi completat i enviat, rebrà un correu electrònic en què se li confirmarà el lloc de recollida –l’oficina del grup Banc Sabadell que hagi indicat en el formulari– i el dia per passar-lo a recollir.

Aquest títol de transport pertany a la gamma Hola BCN!, la qual cosa significa que durant els dos dies consecutius de validesa es pot utilitzar a les xarxes de metro i autobusos regulars de TMB, Tram i línies urbanes dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i trens de Rodalies dins la zona 1.

Per donar a conèixer aquesta promoció, Banc Sabadell i TMB han preparat una campanya d’elevat impacte, que tindrà presència en els suports publicitaris de les xarxes de metro i autobusos, en el sistema d’informació de servei MouTV i en la resta de canals de difusió adreçats als usuaris i potencials usuaris del transport públic de l’àrea de Barcelona.


Banc Sabadell s’afegeix, doncs, aquest any, a la tradicional implicació de TMB amb les Festes de la Mercè. La capil·laritat de la xarxa de Banc Sabadell i la capacitat de transport de les xarxes de metro i de bus de TMB facilitaran la participació massiva a les activitats lúdiques que s’organitzen en els diversos escenaris festius. De manera destacada, el metro contribuirà novament a la mobilitat sostenible i segura, i aquest any ofereix un servei continuat les nits del 20, 21 i 23 de setembre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada