divendres, 21 de febrer del 2014

Carnet CCCB gratuït per als joves nascuts el 1994

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, amb motiu del seu 20è aniversari, farà un regal del Carnet Jove d’Amic CCCB 1994 a tothom que enguany també faci 20 anys.

El carnet dóna accés gratuït durant tot un any a:
  • Les exposicions.
  • Xcèntric. El cinema del CCCB.
  • Les conferències i els festivals de producció pròpia.

Si vols més informació :
Taquilles i/o recepció del CCCB

Telèfon: 933 064 100
a la web http://www.cccb.org/ca/amics_del_cccb

dimecres, 5 de febrer del 2014

Gaudeix durant tot l'any dels cupons amb descomptes per a famílies a recursos turístics del Baix Llobregat


Si vols gaudir en família d'aquests descomptes tan sols t'has d'inscriure i t'obsequiaran amb un cupó amb promocions per visitar els principals recursos turístics del Baix Llobregat.

Per aquest 2014, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita de nou aquest cupó amb nous descomptes i promocions i un nou recurs per descobrir, el Museu de Montserrat.

Completen la promoció la Colònia Güell-Cripta de Gaudí, el Canal Olímpic de Catalunya, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Museu de Sant Boi, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, les Coves del Salnitre de Collbató, Catalunya en Miniatura, els Museus d'Esplugues, el Museu Agbar de les Aigües i l'Itinerari modernista Jujol de Sant Joan Despí

Gaudeix d'activitats en família molt a prop de casa teva.


Per a descarregar o sol·licitar un cupó i te'l fem arribar a casa, tan sols has d'emplenar aquest formulari

Per a més informació:
Consorci de Turisme del Baix Llobregat
Tel. 93 685 24 00 ext. 552
turisme@elbaixllobregat.cat



              

Nova proposta "Vacances en família 2014"

El Departament de Benestar Social i Família va obrir el passat 3 de febrer, el període de preinscripcions al programa “Vacances en família".

El programa ofereix a les famílies amb fills menors de 18 anys, residents a Catalunya, la possibilitat de gaudir d'unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). El programa té l'objectiu de posar en valor el temps que comparteixen els membres de la família i, a la vegada, potenciar i facilitar el coneixement de Catalunya.

Procés d'inscripció:
Les famílies interessades es poden preinscriure  fins al 24 de febrer a les 12h, als webs xanascat.cat/vacancesenfamilia i gencat.cat/benestarsocialifamila/familia.

Tota la informació de les estades la trobareu en el llibret en format digital que us podeu descarregar aquí.

En aquest enllaç podreu informar-vos de tots els torns i albergs que s'ofereixen durant la primera convocatòria. Torns compresos entre els mesos de març i agost 2014. Calendari d'albergs i torns 1a convocatòria